ATK-Tukipalvelut

Pienille ja keskisuurille yrityksille sekä julkishallinnolle suunnatut IT-tukipalvelut sisältävät stressiä poistavaa luotettavuutta organisaatioille. Ulkoistamalla IT-palvelusi meille voit jatkossa keskittyä varsinaiseen ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Kokeneet ja kouluttautuneet asiantuntijamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa varmistavat toimivan kokonaispalvelun.ICT-palvelut myös etätukena. Aloittaaksesi etätukipalvelun, ole hyvä ja lataa TeamViewer etätukiohjelmisto koneellesi.

Lataa TeamViewer
Microsoft Office 365

Aina ajantasaisella ja päivitetyllä Microsoft Office 365 ohjelmistolla toimistosi kulkee mukanasi, minne ikinä menetkin. Yksillä tunnuksilla voit kirjautua yrityksesi tai organisaatiosi verkkotallennuksiin ja ladata sieltä tilanteeseen sopivat tiedostot.

Mukana tulee valintasi mukaan Word, Excel, Outlook, PowerPoint, One note, Skype For Business sekä OneDrive for Business verkkotallennustilaa jopa 1000 Gt. Palvelujen käyttö on hiottu helpoksi ja meidän tukipalvelut auttavat tarvittaessa. Soveltuu niin PC kuin MAC ympäristöille.

Ohjelmointi ja Kotisivut

Oikein suunnitellut ja rakennetut kotisivut lisäävät kävijämääriä ja asiakasvirtaa. Näyttävät kotisivut ovat nykypäiväisen yrityksen käyntikortti. Olemme vuosien aikana tehneet satoja sivustoja yrityksille, yksityisasiakkaille, julkishallinnolle ja yhdistyksille. Voimmeko tehdä sinunkin yrityksellesi toimivat ja nykyaikaiset kotisivut?

Hyödyt:

  • Yrityksesi näkyvyys paranee laadukkailla sivuilla
  • Ihmiset löytävät yhteystietosi ja tuotteesi
  • Näkyvyytesi hakukoneilla paranee

Asiantuntijapalvelut

Ydinliiketoimintaamme on kokeneiden asiantuntijoiden teknisten tietämyksien valjastaminen käyttöösi. Etsimme yrityksellesi parhaimmat ratkaisut niin isoissa kuin pienissä projekteissa.

ICT-asiantuntijoillamme on vankkaa kokemusta moninaisista projekteista. Osa projekteista löytyy referenssit sivulta. Henkilökuntamme auttaa järjestelmien kehittämisessä, suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ohjelmisto

Teimme itsellemme Solinum toiminnanohjaus- ja tuntikirjapitosovelluksen. Siitä tuli niin hyvä, että asiakkaammekin ovat alkaneet käyttää sitä. Kehittämämme järjestelmä auttaa asiakkaita laskuttamaan monimutkaiset sopimushinnat oikein ja ajantasaisesti. Tämän oikeellisen laskutuksen mahdollistaa tarkka sekä looginen asiakastöiden kirjaus.

Yrityksellesi:

  • Tarkka tuntikirjanpito
  • Asiakashallinta
  • Laskutusohjelmisto
  • Resurssienhallinta

Tietoturvapalvelut

Me luotamme moninkertaisesti palkittuihin F-Securen ohjelmistoihin. Suosittelemme myös sitä asiakkaillemme. F-Secure Freedome, SAFE tai Protection Service for Business (PSB) ohjelmistot turvaavat selailun kotimaassa ja ulkomailla. Ohjelmistolla voidaan säästää työaikaa oikea-aikaisilla tietokoneiden päivityksillä. Päivitämmekin asiakkaiden tietokoneet automaattisesti työajan ulkopuolella.

Ratkaisumme sisältävät myös organisaatiokohtaiset palomuuriratkaisut. Uskomme vain uusimpiin ohjelmiin ja niiden päivityksiin. Vain näin pystymme nukkumaan yömme levollisesti.