Kotisivut

Asennamme ja rakennamme sivuston kuin sivuston nykyaikaisilla julkaisujärjestelmillä. Hoidamme kotisivut sekä sivuston teknisen osuuden asiakkaan puolesta. Rakennamme kotisivut toimimaan mahdollisimman jouhevasti. Asiakkaiden sivustot asennetaan vain vakaille ja turvallisille palvelimille.

Kotisivuista ja sivuistoista rakennetaan responsiiviset. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivut näkyvät ja toimivat tietokoneilla, puhelimilla ja tableteilla surfatessa. Yli 50% nettiselailusta tehdään tänä päivänä mobiililaitteilla.

Kotisivupalvelu sisältää

  • Sivuston suunnittelu ja rakentaminen
  • Varmuuskopioinnit sivustosta sekä tietokannoista päivittäin
  • Julkaisujärjestelmillä toteutetut sivustot jolloin sisällön päivittäminen on helppoa
  • Responsiiviset sivut
  • Oma domain yritykselle

Asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä verkkoratkaisuja

Kun markkinoilta ei löydy tarpeisiisi sopivaa tietokantaratkaisua tai sovellusta – rakennetaan se. Olemme tuottaneet ja kehittäneet erilaisia tietokantaratkaisuja ja www-teknologian sovellusohjelmia niin omaan kuin asiakkaittemme tarpeisiin.

Tuotannossamme olemme keskittyneet päätelaiteriippumattomiin sovelluksiin, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas voi käyttää sovelluksia miltä tahansa verkkoyhteydellä varustetulta laitteelta käsin. Sovellukset räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti ja ratkaisujen laajentaminen uusien toimintojen lisäämiseksi onnistuu helposti myöhemminkin.