Office 365 kulkee mukanasi kaikkialle

Office 365 tehostaa toimistotyöskentelyäsi niin toimistossa kuin matkalla. Office 365 on pilvipohjainen sovellus, jota voit käyttää PC- ja Mac- tietokoneilla sekä tableteissa että puhelimilla. Luo parhaat ja näyttävimmät työsi laitteella kuin laitteella. Tee viime hetken muutokset ennen esitystäsi tai elintärkeää palaveria.

Olemme käytettävissäsi kaikissa Office 365:een liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä »
0Yrityksen sähköposti ja kalenteri

Yritys tarvitsee tehokkaan ja turvallisen sähköpostin, kalenterin sekä yhteystietojen hallinnan kaikkiin laitteisiin. Office 365 pitää tietosi ajan tasalla kaikissa käyttämissäsi laitteissa. Jaettava kalenteri helpottaa yrityksissä ja organisaatioissa aikataulujen sovittamisessa. Outlook on kehitetty sekä pienille että isommille yrityksille ja organisaatioille, kuitenkaan unohtamatta yksinyrittäjää.

Ota käyttöön yrityksen verkkotunnus sähköpostitileissä, jotta yrityksesi nimi näkyy kaikissa lähetetyissä viesteissä.

Haluan lisätietoja »
Videoneivottelu ja verkkokokous säästää kuluja

Järjestä verkkokokous tai videoneuvottelu Microsoft Teams ohjelmalla kenen kanssa tahansa. Ryhmätyöt ja verkkotapaamiset on helpompi toteuttaa kuin koskaan aikaisemmin. Useiden henkilöiden HD-video- ja etäkokous järjestyy missä ja milloin vaan. Osallistua voi niin tietokoneilla kuin tableteilla tai puhelimella. Lisäksi Teamsillä vaihtuu päivittäinen keskustelu sekä tiedostojen jakaminen. Ja kaikki reaaliaikaisesti vaikka yhtäaikaa.

Varmuuskopiot pilveen

Azure on Microsoftin pilvialusta organisaatiolle. Azure on joustava palvelu jonka kustannukset ovat suoraan suhteessa käyttöön. Yrityksesi ei maksa turhasta. Palveluresurssi määräytyy käyttäjämäärän kuorman mukaan.

Tee. Lataa. Jaa.

Työsi kaikkialla käytettävissäsi, tarvittaessa myös yhteistyökumppaneille. Käytä OneDrive for Businessin 1000 gigatavun tallennustilaa kaikkeen sähköpostiliitteiden tallentamisesta tietoturvalliseen tiedostojen jakamiseen kollegojen kesken.

Kun tiedostosi ovat OneDrive for Busineksessa, voit vaihtaa työasemaasi huoletta. Tiedostot päivittyvät uuteen laitteeseen automaattisesti kirjauduttuasi palveluun.

Kaikki tämä puhelimellasi, tabletillasi sekä tietokoneellasi.

Yritys tarvitsee luotettavan sisäisen viestinnän työkalun

Microsoft Sharepoint Online on suunniteltu yrityksen sisäisen viestinnän monitoimiohjelmaksi. Sharepoint Online on ratkaisu yrityksille, organisaatoille ja yrittäjille, jotka haluavat toimia tehokkaasti tietojen vaihdannassa. Jatkossa käyttäjien ja työntekijöiden ei tarvitse lähettää tiedostoja sähköpostitse vaan ne voidaan jakaa pilven kautta. IT-osasto tai ATK-tuki voivat hallita tehokkaasti ympäristöä hallintapaneelin avulla.