F-Secure PSB – tietoturva palveluna

Protection Servise for Business (PSB) tuo selvää säästöä ja turvaa yrityksiin ja organisaatioihin. Oikea-aikaiset tietokoneiden ohjelmistopäivitykset, ajantasainen virustorjunta ja muiden tärkeiden ohjelmien päivittäminen helpottuu. PSB on kattava korjauspäivitysten hallintaratkaisu. Esimerkiksi tietokoneiden ohjelmat voidaan käskeä päivittymään viikonloppuisin tai työpäivän jälkeen. Näin työntekijöiden ei tarvitse murehtia tai odottaa päivityksien asentumista.

Tietoturvapalvelut sisältää muun muassa:

  • Ajantasaisen virustorjunnan
  • Ammattilaisten käyttämät tietoturvapalvelimet
  • Helposti hallittavan keskitetyn hallintajärjetelmän
  • Oikea-aikaisten ohjelmistopäivityksien lähetyksen

Haluatko apua löytääksesi oikean virus- ja tietoturvapalvelun? Autamme sinua mielellämme! »


F-Secure Freedome – turvaa verkkoliikenteesi

F-Secure Freedome VPN turvaa internetselailusi kaikkialla. Mainostaja tai edes operaattorisi eivät näe, mitä teet verkossa. Ohjelma suojaa konettasi jopa suojaamattomissa julkisissa Wi-Fi -verkoissa. Voit itse valita minkä maan verkkoyhteyttä käytät ulkomailla. Näin näet esimerkiksi YLE Areenan tai MTV Katsomon ohjelmia Aasian matkallasi.

F-Secure Freedome VPN toimii Android, Apple ja Windows pohjaisilla laitteilla. Eli yhdellä sovelluksella suojataan niin tietokoneet, tabletit kuin puhelimetkin. Laitevarkauden sattuessa, yritysversion ominaisuutena on laitteen muistin tyhjentäminen etäkäytön avulla. Lisää tietoturvallisuutta nykypäiväisesä digitaalisessa maailmassa.

Artikkeli aiheesta F-Secure Freedome VPN.   F-Secure hävittää tiedon käyttäjän kotimaasta ja harhauttaa seuraajat – tuo Freedomen pc-koneille


F-Secure SAFE

F-Secure SAFE on luotu suojaamaan sinua netissä, sillä haluamme, että voit nauttia elämästäsi ilman turhia murheita. F-Secure SAFE varmistaa, että voit huoletta selata Internetiä, tehdä verkko-ostoksia, katsella videoita, kuunnella musiikkia ja pitää yhteyttä perheeseesi.

Virustentorjunta

  • Suojaa yksityisyytesi ja varmista tietoturvasi — pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta ja vakoilu­ohjelmilta.

Selaus- ja verkko­pankkisuojaus

  • Selaa Internetiä, tee verkko-ostoksia ja käytä verkkopankkia huoletta. F‑Secure SAFE pitää laitteesi suojattuna mahdollisilta tietoturvariskeiltä.

Verkkosuojaus

  • Varmista, että Internet-yhteytesi on turvallinen.

Perheen suojaus

  • Yksi palvelu suojaa koko perheesi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta netin uhilta.