Solinum toiminnanohjaus

Kehitimme itsellemme toiminnanohjausjärjestelmän. Siitä tuli niin hyvä, että asiakkaamme ottivat sen käyttöön. Toiminnanohjaus on suunniteltu sellaisille yrityksille ja organisaatioille, jotka tekevät tunti-, projekti- ja hanketöitä. Esimerkiksi mainostoimistot, siivousalan ja kiinteistöalan yritykset ovat ottaneet ohjelmamme käyttöön.

Suurimmat hyödyt ovat:

  • nopeutunut tuntikirjanpito
  • asiakkaiden tarkempi laskutus
  • helpot matkalaskukirjaukset
  • selkeä asiakaskohtainen laskutus
  • raportoinnit oikeista asioista

Laskutus

laskutusohjeman avulla laskutat helposti toiminnanohjauksen tuntityöt, projektit ja kuukausilaskutukset. Toimiva ja selkeä laskuttaminen nopeuttaa rahan kiertoa. Laskutusohjelmamme avulla erilaisten työtilauksien ja sopimustöiden laskuttaminen käy hetkessä. 

Laskutusohjelmalla luot kerta- tai toistuvaislaskun tarpeesi mukaan. Luodaan sinulle yhdessä tuotteet hintoineen. Tämän jälkeen laskuttaminen on vaivatonta ja aikaa säästävää. Mitä monimutkaisempi sopimus sinulla on laskutettavana, sen parempi meidän laskutustuotteellemme.

Resurssienhallinta

Resurssienhallintasovelluksella voit hallita yrityksesi tai organisaatiosi kaikkia resursseja helposti ja vaivattomasti. Resursseina voi olla esimerkiksi auto, kokoushuone tai vaikkapa henkilö tai palvelu. Sovelluksella näet reaaliaikaisesti käyttöasteet ja varaustilanteet. Tämän johdosta yrityksesi voi palvella enemmän asiakkaita parantamalla käyttöasteita. 

Käyttöoikeus- ja sähköiset lomakkeet

Suomen reaaliaikaisin käyttöoikeuksien seurantasovellus. Sovelluksella annetaan työntekijöille, projektityöntekijöille ja muille henkilöille vaadittavat oikeudet työntekemiseen. Käyttöoikeuden kohteena voi olla auto, avaimet, tunnukset yms tärkeät asiat joita tarvitaan työntekemiseen. Käyttöoikeuksia seurataan ja päivitetään tarpeen mukaan.

Hyödyllisyys tulee esiin varsinkin silloin, kun annetaan tilapäisiä avaimia tai tunnuksia. Sovellus soveltuu PK-yrityksille ja organisaatioille.

Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut

Suunnittelemme sinulle sinun tarpeidesi mukaisen ohjelmiston. Kiinnitämme huomioita varsinkin käyttöliittymän eheyteen, toimivuuteen sekä tietoturvallisuuteen. Voimme räätälöidä voimassa olevaa ohjelmistoa tai kehitämme täysin uuden ratkaisun. Sinun tarvitsee vain kertoa meille ideasi niin me ratkaisemme sen.

Haasta meidät tekemään mahdottomasta totta.