Solinum Oy

Solinum on Sodankyläläinen IT-alan monitoimiyriys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1990. Perustamisesta lähtien, yrityksen tarkoituksena on ollut luoda asiakkaillemme kustannustehokkaita, tutkittuja ja turvallisia tietojärjestelmiä.

Yritys sai alkunsa yrittäjän, toimitusjohtaja Jouni Kilpimaan ideasta ja yrittäjämäisestä toiminnasta. Alusta lähtien autettiin kuntia, yrityksiä ja organisaatioita parempaan tietoturvaan, laitteiden ja käytettävyyden hallintaan, kotisivujen rakentamiseen ja moniin muihin sen aikaisiin asioihin. Haluamme olla jatkossakin mukana asiakkaamme liiketoimintaympäristössä auttamassa asiakasta parempaan menestykseen valvottujen ja hallittujen ICT -ratkaisujen avulla.

Yrityksen strategiana on kasvaa hallitusti asiakkaiden arjessa ja asiakkaita kuunnellen. Valittu strategia on osoittautunut onnistuneeksi ja yritystoiminta kasvaa vakaasti sekä harkiten. Vuosien saatossa toimipaikkojen lukumäärä on kasvanut neljään ja henkilöstön määrä 15.

Toimipaikkamme sijaitsevat Sodankylässä, Rovaniemellä, Ivalossa ja Utsjoella. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen koulujen, kuntien ja yritysten kanssa. Lisäksi tarjoamme palveluita yhteistyössä useiden maanlaajuisten päämiesten kanssa.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viestiä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä suoraan henkilökuntaamme. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@solinum.fi. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@solinum.fi.
    PuhelimitseSähköpostitse