Sodankylän kunta

Olemme toimineet yhteistyössä Sodankylän kunnan kanssa jo vuodesta 1990 lähtien. Vuosien saatossa olemme vastanneet kunnan tietojärjestelmien toimivuudesta ja ulkoisesta näkymästä esimerkiksi kotisivujen puitteissa. Tämän hetkinen toimintamme kunnassa kattaa kokonaisvaltaisen tietojärjestelmien tuki- sekä suunnittelupalvelun.

Olemme toteuttaneet Sodankylän kunnalle myös useita verkkopalveluita ja -sovelluksia Linux sekä Microsoft Sharepoint alustalle.

Käy tutustumassa >>

Utsjoen kunta

Olemme toimittaneet ATK-tukipalveluita Utsjoen kunnalle jo usean vuoden ajan. Työmme Utsjoella on sisältänyt lähitukipalveluiden lisäksi kunnan tietojärjestelmien suunnittelua ja kehittämistä. Utsjoen toimipisteemme sijaitseekin Utsjoen kunnantalolla. Mikä osaltaan helpottaa ja nopeuttaa tukitoimenpiteitämme asiakkaallemme.

Käy tutustumassa >>

Sakatti Mining

Olemme toimittaneet ATK-tukipalveluita AA Sakatti Mining Oy:lle jo usean vuoden ajan.

Käy tutustumassa >>

Huoltopalvelun päämiesasiakkaita

Vuosien saatossa olemme tehneet laaja-alaisesti huoltopalveluita alihankkijoina. Kokemuksemme erilaisista työtilauksista ja yhteistyösopimuksista mahdollistaa laajan osaamisen asiakkaillemme, oli kyseessä sitten pankkiautomaatit, kauppojen kassat tai jokin muu erikoispalvelu. Kokemuksemme kasvaa asiakkaidemme myötä. Päämiehiämme ovat mm. Fujitsu OyDiebold-Nixdorf OyHewlett-Packard OyFixForum OyPelika OyScanding Oy sekä Atea Finland Oy, joille tuotamme palveluita Pohjois-Suomen alueella. 

Lukuisat www-sivustot ja räätälöidyt sovellukset

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia www-sivustoja sekä selainpohjaisia sovelluksia asiakkaillemme vuosien varrella. Mikäli sinulla on tarve räätälöidylle ohjelmistolle, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä >>